Kayserisporlu Deniz transferinde Trabzon’a rakip çıktı

Bordo mavili ekibin uzun süredir gündeminde olan Deniz Türüç konusunda Fenerbahçe ve, Galatasaray Trabzonspor’a rakip oldu.

Kayserisporlu Deniz transferinde Trabzon’a rakip çıktı

Kayserisporlu Deniz Türüç  konusunda Trabzonspor’a rakip çıktı. Bordo mavili ekibin uzun süredir gündeminde olan Deniz Türüç konusunda  Fenerbahçe ve, Galatasaray Trabzonspor’a rakip oldu.


Bu sezon gösterdiği performansla ligin en çok dikkat çeken isimleri arasında olan Kayserisporlu Deniz Türüç  için Trabzonspor’dan sonra Galatasaray, Fenerbahçe ‘de devreye girdi. 

Transferin diğer gözde ismi olan Deniz Türüç ise Kayserispor formasıyla oynadığı 24 maçta 7 gol ve 9 asist üretmeyi başardı.

Kulübüyle sözleşmesi 2018 yılında bitecek olan gurbetçi futbolcu için Kayserispor'un 3 milyon Euro bonservis bedeli belirlediği gelen bilgiler arasında.

Öte yandan Trabzonspor ve Kayserispor  kulüpleri arasında yakın ilişki nedeniyle Trabzonspor bu konuda daha şanslı.

Kayserispor başkanı Erol Bedir orta saha oyuncusu Deniz Türüç konusunda Trabzonspor’la olan yakın ilişkileri nedeniyle Trabzonspor’un kendilerine yanlış yapmayacağını açıkladı.

Başkan Muharrem Usta’da bu konuda azamı hassasiyet göstererek iki kulüp arasındaki dostluğa zarar vermemek için tüm girişimleri Yönetim bazında sürdürüyor.

Kayserispor yönetiminin bu futbolcuyu satmaya karar vermesi halinde ilk tercihi de Trabzonspor olacak.




 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler