Kayserispor'dan Trabzonspor Açıklaması!

Yıldız, "Ömer'in sözleşmesini uzatacağız. Kendisiyle görüştük. Kimse kendi kendine gelin-güvey olmasın"' dedi. Ahmet Yıldız, takım kadrosundaki tüm oyuncuları koruyup sarı kırmızılı ekibi 3 oyuncuyla takviye etmek istediklerini vurgularken şunları söyledi

Kayserispor'dan Trabzonspor Açıklaması!

Yıldız, "Ömer'in sözleşmesini uzatacağız. Kendisiyle görüştük. Kimse kendi kendine gelin-güvey olmasın"' dedi.

Ahmet Yıldız, takım kadrosundaki tüm oyuncuları koruyup sarı kırmızılı ekibi 3 oyuncuyla takviye etmek istediklerini vurgularken şunları söyledi: "Ömer Bayram'la ilgili çıkan haberler doğru değil. Kendisiyle yeni sezon için de anlaşmaya vardık. Sözleşmesini uzatacağız. O bizim Kayserili evladımız. Ara transfere gelince Galatasaraylı Sinan Gümüş ve Beşiktaşlı Mustafa Pektemek'i kulüpleri bırakmıyor. Bu yüzden yabancı oyunculara döndük. Şu anda biri Fransa'da, biri Yunanistan'da, biri Belçika'da ve biri de Sırbistan'da olmak üzere 4 kaleciyle ilgileniyoruz. Keza, bir açık oyuncusu bir de forvet oyuncusu konusunda arayışlarımız sürüyor. Teknik kadromuzun belirlediği bazı isimlerle temas halindeyiz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler