Kayserispor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Süper Lig’in son haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşı karşıya gelecek. Kayserispor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kayserispor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Haber61 – Spor Servisi – Spor Toto Süper Lig 2019-2020 Cemil Usta Sezonu 34. Haftasında Kayserispor ile Trabzonspor karşılaşacak. Kayserispor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda? İşte Detaylar…

Kayserispor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

25.07.2020 Cumartesi günü Büyükşehir Belediyesi Kadir Has stadında oynanacak karşılaşmayı Cüneyt çakır yönetecek. Çakır’ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak. Müsabakanın 4. Hakemi ise Caner Ak olacak. Saat 21:00’de başlayacak karşılaşma Beinsports 1’den canlı olarak ekranlara gelecek.

CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYIN

PUAN DURUMU

Kayserispor-Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda?

Kayserispor ile Trabzonspor bugüne kadar 53 kez karşılaştı bu karşılaşmalarda 13 kez Kayserispor kazanırken 30 kez Trabzonspor kazandı. 10 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı. Kayseri’de oynanan 23 karşılaşmada 10 kez Kayserispor, 7 kez Trabzonspor kazandı. 6 karşılaşma beraberlikle sonuçlandı.

İki takım en son 28.12.2019 tarihinde Trabzon’da karşılaşırken Bordo Mavililer müsabakayı 6-2 kazandı. Kayserispor son maçında Başakşehir’e deplasmanda 1-0 mağlup olurken Trabzonspor evinde Konyaspor’a 4-3 mağlup oldu.

Trabzonspor'u konuk ettiği son beş Süper Lig maçını kazanamayan Kayserispor (1B 4M), bu karşılaşmalarda gol sevinci yaşayamadı. Sarı kırmızılı ekibin rakibine karşı son iç saha galibiyeti, 2012/13 sezonunda Robert Prosinecki yönetiminde gelmişti (2-1).

Kayserispor'u Süper Lig'de dört maçtır yenen Trabzonspor, bu karşılaşmalarda rakip filelere toplam 16 gol gönderdi. Bordo mavili ekibin 2013/14 sezonundan bu yana Süper Lig'de en fazla mağlup ettiği iki takımdan biri Kayserispor (9; Rizespor ile birlikte).

Süper Lig'de oynadığı son üç maçı kazanamayan Kayserispor (1B 2M), daha önce üç maçlık galibiyet serisi yakalamıştı. Sarı kırmızılı ekip bu karşılaşmada Trabzonspor'u yenemezse Süper Lig'den düşecek.

Son iki Süper Lig maçını kaybeden Trabzonspor, Ağustos-Eylül 2016 arasından bu yana üst üste üç yenilgi almıyor.

Kayserispor, 2013/14'ten bu yana ligde yer aldığı sezonların son haftalarında oynadığı beş maçı da kaybetti.

Trabzonspor, Süper Lig'e verilen aranın ardından puan kaybettiği beş maçta da skor avantajı yakaladı (12 puan; 3B 2M).

Kayserispor'un Süper Lig'de attığı son dört golün üçünü Artem Kravets kaydetti.

Bu sezon Süper Lig'de en fazla kurtarış yapan kaleci olan Silviu Lung Jr. (118), 2014/15 sonrası dönemde tek sezonda ulaşılan en yüksek sayıyı geçmek için sahaya çıkıyor (Ramazan Köse ? 2017/18'de 123 kurtarış).

Süper Lig'in son dört sezonunda sol ayakla atılan en fazla gol, bu sezonun ilk yarısında oynanan Trabzonspor-Kayserispor maçında geldi (6; Sörloth x2, Sturridge x2, Nwakaeme & Ömer).

Alexander Sörloth, Süper Lig'e verilen aranın ardından rakip kaleye çektiği dört isabetli şutta dört gol buldu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor