Kayserispor başkanından Ekrem İmamoğlu’na Trabzonspor cevabı “İşine baksın”

Trabzonspor maçı sonrasında Bakan Mehmet Özhaseki’nin Kayserispor takımının maç primlerini artırması tartışma yaratmıştı.

Trabzonspor, Süper Lig’in 14. Haftasında evinde Kayserispor ile karşılaştı. 1-0 bordo mavili ekibin mağlubiyeti ile sonra eren karşılaşma sonrasında Kayserispor soyunma odasında prim açıklaması yapılmış bakan Mehmet Özhaseki’de prim miktarını artırmıştı.

Yaşanan bu gelişmenin ardından İstanbul Büyükşehir belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu "İlişkimiz makul başladı ama sayın Özhaseki sonradan başka bir yol tercih etti. Seçime yaklaşırken seçim diline geçiş yaptı, işine baksın falan filan. Ben işimi biliyorum Sayın Özhaseki de işini bilsin. Mesela maçtan sonra prim dağıtmasın işini yapsın, şehircilik bakanlığı yapsın." İfadelerini kullanmıştı.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı da radyospor’a bağlanıp yaptığı açıklamada İmamoğlu’na cevap verdi.

Çamlı "İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, onursal başkanımız Mehmet Özhaseki'yi bu yaşananlardan sonra vurmaya çalışıyor, Ekrem İmamoğlu işine baksın, işini yapsın. Mehmet Özhaseki bizim onursal başkanımız, şehrimizin ve ülkemizin medarı iftiharıdır.'' Şeklinde konuştu.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler