Kayseri - Trabzonspor maçında ilginç anlar!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor ile karşı karşıya geldiği maçta ilginç anlar yaşandı. Karşılaşmanın ikinci yarısında 61. dakikada Trabzonspor atağında Kayserisporlu oyuncu Marko Simic ceza sahası ön çizgisinin yakınında aya

Kayseri - Trabzonspor maçında ilginç anlar!

Trabzonspor'un Spor Toto Süper Lig'in 4. haftasında Kayserispor ile karşı karşıya geldiği maçta ilginç anlar yaşandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında 61. dakikada Trabzonspor atağında Kayserisporlu oyuncu Marko Simic ceza sahası ön çizgisinin yakınında ayağı ile kontrol ettiği topu kafa ile Hakan Arıkan'a gönderdi. Hakan Arıkan topu ayağıyla kaldırdı ve eliyle tuttu. Hakem Hüseyin Göçek bu durumu geri pas olarak algıladı ve çift vuruş kararı verdi.

Yaşanan pozisyon üzerine Kayserisporlu oyuncular hakem Göçek'e itiraz etti. Ama göçek'in kararı değişmedi ve sportmenliğe aykırı hareket ettiği gerekçeli ile Sımıc'e sarı kart gösterdi.

Sonrasında çift vuruşu kullanmak için topun başına geçen Trabzonsporlu Erkan Zengin fair play çerçevesinde topu Hakan Arıkan'a verdi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler