Kaya: Trabzon futbolu deyince akla Yavuz Selim gelir

Ankaragücü Trabzonspor maçı öncesinde CHP'li Ahmet Kaya Haber61'e konuştu

Kaya: Trabzon futbolu deyince akla Yavuz Selim gelir

Süper Lig'in 12. haftasında Trabzonspor deplasmanda Ankaragücü ile karşılaşıyor. Maç öncesinde stad önünde canlı yayın gerçekleştiren Haber61 TV'nin konuklarından biri de CHP Trabzon Milletvekili Ahmet Kaya oldu. 

Kaya şöyle konuştu;

Meclis biraz yoğun bütçe görüşmeleri uzun saatler sürüyor. Önümüzdeki hafta sonuçlanacak. Bugün farklı bir gündem için buradayız. Kritik bir maç için buradayız. Ankaragücü'nün çok önemsediği Bir maç. Ben bizim uşaklara güveniyorum. Umuyorum muradımız gerçekleşecek. 

YAVUZ SELİM KONUSU

Trabzon deyince futbol, Trabzon futbolu deyince de Yavuz Selim geliyor. Çok özel çok tarihi bir yer. Ben dahil binlerce insanın orada anıları birikimi var. Şimdi buranın bir çırıpıda yok edilmeye çalışılıyor. Orada ticari bir alan yapılmak isteniyordu, uğraşlar sonucu parka dönüştürüldü. Bu doğrunun üzerine bu da eklenerek amatör sporların isteği doğrultusunda düzenlenmeli. Buranın önemini ben bakana da bizzat ilettim. Burada zaten bir saha yapılıyor, ölçüler nizami ölçüden bir kaç metre küçük, orayı nizami ölçülere getirirsek çok muhteşem olacak. Trabzon'da bazılarına göre çok doğru işler yapılıyor ama bizlere göre de çok yanlış işler yapılıyor. Fatih Stadı yok edildi, Yavuz Selim yok edildi, Boztepe'deki saha yok edildi. Trabzon futbolcu tarlasıydı, bu futbolculular buralardan yetişiyordu. Buna artık bir dur denilmesi lazım. Ben orada çalışan mühendislerle de görüştüm ufak dokunuşlarla yapabileceklerini de belirttiler. Umarım aklı selim galip gelir ve orası kazanılır.

Bu maça gelirsek de 1-0 olsun bizim olsun. Ankaragücü için var olma mücadelesi bu maç. Biz Trabzonspor'uz bu maçları umutla kazanırız diye düşünüyorum.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler