Kasımpaşa Teknik Direktörü Emre Belözoğlu, Trendyol Süper Lig’in ilk haftasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kaldıkları karşılaşmanın ardından mücadeleyi değerlendirdi. Trabzonspor’un oyun içerisinde farklı bölgelerde sayısal üstünlük oluşturmaya çalışan bir takım olduğuna dikkat çeken Belözoğlu, hazırladıkları maç planının karşılık verdiğini söyledi. Belözoğlu, “Trabzonspor, rotasyon planları yüksek olan bir takım. Küçük küçük detayları gösterse de en uzak pozisyonda bile sayısal üstünlüğe sahip olmaya çalışan bir takım. Çok iyi reaksiyon gösterdik. Planlarımız iyi anlamda işledi.”
“İLK YARIDA BİRAZ BASİT KALDIK”
Karşılaşmanın iki devresinde farklı bir Kasımpaşa görüntüsü olduğunu ifade eden Emre Belözoğlu, özellikle ikinci yarıdaki performanstan memnun kaldığını belirtti. Belözoğlu, “İlk yarıda biraz basit kaldık. İkinci yarıda daha iyi ve kaliteli olduk. Rakibin belli bölgelerdeki zaaflarını biliyorduk, onun üzerine plan yaptık” dedi.
“MÜCADELE VE UYGULAMA ÇABASI MUTLULUK VERİCİ”
Beraberliğin ardından oyuncularının ortaya koyduğu mücadeleye dikkat çeken Belözoğlu, Trabzonspor’un bireysel kalitesi yüksek bir kadroya sahip olduğunu vurguladı. Kasımpaşa Teknik Direktörü, “Bireysel anlamda kaliteli bir takıma karşı yine de göstermiş oldukları mücadele ve uygulama çabası mutluluk verici” ifadelerini kullandı.
“BUGÜN BURADAN BAŞIMIZ DİK AYRILDIK”
Kasımpaşa’nın genç oyuncular üzerine kurulu yeni yapılanmasına da değinen Emre Belözoğlu, sonuçlardan bağımsız olarak bu oyuncu grubuna güvenmeye devam edeceklerini söyledi. Belözoğlu, “Oyuncular çok genç. İnanacağız, sabırlı olacağız ve gelişimlerini bekleyeceğiz. Skorların da bize yardım ettiği bir sezon yaşarız. Bugün buradan başımız dik ayrıldık.” Kasımpaşa, sahasında Trabzonspor ile 1-1 berabere kalarak yeni sezona 1 puanla başladı.