Karaman:"Karadeniz derbisi"

Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Trabzonspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.   Karaman, "İki takıma baktığımızda birbirlerine çok yakın iki takım. Sadi Hoca belki Trabzonspor altyapısında çalışması gözükmemesi unutulmuş gibi olsada ü

Karaman:"Karadeniz derbisi"
Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman Trabzonspor karşılaşması öncesinde açıklamalarda bulundu.
 
Karaman, "İki takıma baktığımızda birbirlerine çok yakın iki takım. Sadi Hoca belki Trabzonspor altyapısında çalışması gözükmemesi unutulmuş gibi olsada ülkenin önemli antrenörlerinden biri. Geldiği ortamda takımı çok iyi yönetti. Karadeniz'in derbisi. Trabzonspor'un ligdeki sıralaması iyi olmayabilir ama oyunu değiştirecek oyunculara sahip. Marin, Erkan gibi oyuncularla zengin bir kadrosu var. Oynadığımız maçlarda iç saha mağlubiyetlerimiz var. Önemli eksiklerimiz var. Aslında hafta içi çalıştık. Bugün geçtiğimiz haftay telafi etmek zorundayız. İyi bir maç olacağını düşünüyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor