Karaman'dan Kasımpaşa ve AEK Açıklamaları: "Kazanmak İstedik, Bu Skor Kötü Değil"

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman, Kasımpaşa ile deplasmanda berabere kaldıkları zorlu mücadele sonrası yaptığı değerlendirmede, futbolcularının ortaya koyduğu mücadeleden memnun olduğunu belirtti.
Karaman'dan Kasımpaşa ve AEK Açıklamaları: "Kazanmak İstedik, Bu Skor Kötü Değil"

Haber61 – Spor Servisi – Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal karaman Kasımpaşa maçı sonrası konuştu.

Karaman, “Oyuncularımızın mücadelesinden memnunum. Doğru yaptıklarımızın yanında eksiklerimizde var. Hücum hattında daha fazla pozisyona girmeliydik. Bugünler için antrenman yapıyoruz. Yorulacağız. Kazanmak adına gelmiştik ama bu skor kötü değil.” dedi. 

AEK maçı ile ilgili konuşan Karaman, “Biz tabi ki iyi bir skor almak için gideceğiz. Elbette ki zorlayacak ama rotasyon yapabilecek bir oyuncu grubumuz var. Elimizden geleni yapıp ülkemize iyi bir sonula dönmeye çalışacağız.” dedi.

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
61 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir