Karaman: Tecrübeli futbolcular oyunu ayakta tutmalıydı!

Karaman maçın ardından konuştu

Karaman: Tecrübeli futbolcular oyunu ayakta tutmalıydı!

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig’in 24. Haftasında Trabzonspor'un Kasımpaşa ile 2-2 berabere kaldığı maçın ardından Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

Karaman şöyle konuştu;

Maç geneline baktığımızda koştuğumuz kilometre var gibi gözküksede oyun kalitesi yoktu. Golü yedikten sonra istediğimizi yapmaya çalıştık. Yine saçma sapan bir dakikada gereksiz bir penaltıyla gol yedik. Topun bizde kalma süresi istediğimiz gibi değildi. Sinirsel bir yorgunluk olduğunu düşünüyorum. Bir maç bitmeden diğerine hazırlıyoruz. Az sayıdaki oyuncu grubuna yükleniyoruz. Ne olursa olsun oynadığımız oyun kalitesini beğenmedim. Şartlar ne olursa olsun siz Trabzonsporsunuz ve mutlaka bitirmelisiniz. Luis'i koyabilseydim orta alanda değerlendirecektim. Bu dakikaya getirdiğiniz oyunu tecrüneli ayaklar ayakta tutabilmeli.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
73 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler