Karaman: Sezon başında bir planımız vardı...

Ünal Karaman maç sonunda açıklamalarda bulundu

Karaman: Sezon başında bir planımız vardı...

Haber61 SporServisi

Trabzonspor'un Göztepe'yi 3-1 mağlup ettiği karşılaşmanın ardından bordo mavili ekibin teknik direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

Karaman şöyle konuştu;

Oynayanlar değil alkışlayanlar büyüktyür. Göztepe taraftarına teşekkür ediyorum. Genç kardeşlerimiz bir çok şeyle yüzleşerek milli takımlarımıza hazırlanacaklar. Biraz belki hızlı geldiler. Sezon başında koyduğumuz bir plan vardı. Önce 1461'e gidip oradan geleceklerdi. Ancak bazı sıkıntılar oldu. Şimdi onlar durmadan çalışacaklar. öğrenecekleri çok şeyler var daha.

Bizim baktığımız açıdan penaltı pozisyonu tabiki farklı gözüküyor. Oyuncunun dışarıya doğru bir kontrolü var. Siz her pozisyonu inceleyip ağır ağır karar verirseniz çok faul bulursunuz.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler