Karaman : "Nefes almak istiyoruz"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.Karaman yaptığı açıklamada, "bugün değil de bütün maçlarda  takımın mücadele gücünü ve takımın durumunu görmek istiyoruz. Dün rakiplerimiz puan kaybetti. Öncelikle lig

Karaman : "Nefes almak istiyoruz"

Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

Karaman yaptığı açıklamada, "bugün değil de bütün maçlarda  takımın mücadele gücünü ve takımın durumunu görmek istiyoruz. Dün rakiplerimiz puan kaybetti. Öncelikle lig sonuna kadar matematiksel puan aralığını kendi lehimizde tutmamız gerekiyor. Bugün ki rakip kadro yapısına da baktığımız zaman hücum gücü yüksek bir takıma karşı oynayacağız. Biz aradaki puan farkını nasıl yukarılara çıkartırız bunun peşindeyiz. Bunun içinde yönetim ve oyuncularla maça bu yönde hazırlandık. Hedefimiz iyi futbol oynamak ve kalan haftalarda sıkıntı yaşamadan rahat bir nefes almak istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor