Karaman: Küçük düzenlemelerle...

Ünal Karaman maçın ardından açıklamalarda bulundu

Karaman: Küçük düzenlemelerle...

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi ilk maçında Getafe'ye 1-0 mağlup oldu. Maçın ardından teknik direktör Ünal Karaman değerlendirmelerde bulundu.

Karaman şöyle konuştu;

Bir takımı oluşturan değişik karakterli oyuncular vardır. Bu oyuncuların mücadelesiyle oyun modeli ortaya çıkar. Şu anda ilk 11'den 3 oyuncunuzu kaybediyorsunuz. Şu anda hücum hattında rakibi şaşırtabilecek oyuncumuz eksik. Bu da ister istemez hücumda etkinliğimizi azaltıyor. Süratli oyuncularımızın eksikliği hücum çeşitliliğini azaltıyor. Bizi sonuca götürebilecek neler yapabiliriz bunun için çalışacağız. Bundan sonrası için çok çeşitliliğimiz yok. Belki alt taraftan 2-3 oyuncumuzu aramıza dahil edeceğiz.

Yapacak bir şey yok. Küçük düzenlemelerle ve bazı oyuncularımızın performansını yükselterek devreye gitmeye çalışacağız.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
49 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor