Karaman: Gençlere güveniyoruz

Karaman maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Karaman: Gençlere güveniyoruz

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman maç öncesinde açıklamalarda bulundu.

Karaman şöyle konuştu;

Klişe bir söz gibi gelebilir ama gerçekten iyi bir teknik adam ve iyi bir takıma sahipler. Oyuncularımızın son durumunu görmek için tam kadro sahadayız. Umarız iyi bir sonuç alırız.

Bazen şartlar sizi farklı yerlere götürebilir. Ama bizim bakışımız net. Biz gençlere güveneceğiz. Bazı şeyler bazı konuları hızlandırabilir. Bunları fırsat olarak değerlendirmeleri gerekecek. Zor olacak ama belki ekstra çalışacağız bu kardeşlerimizle ekstra antrenmanlar yapacağız. Türk futboluna Trabzonspor’a bu isimleri kazandıracağız.

Genç kardeşlerimiz var. Profesyonel olarak baktığımızda Onazi, Sosa, İranlı futbolcularımız ve Tony var oynayamayan, bir çok ayrılan isim var. Baktığınızda karamsar olabilirsiniz ama biz en iyisini yapmak istiyoruz. İnsanlar emin olsunki yetenekleri neyse onları daha çok parşatıp ortaya çıkraacağız.

Tony’de belirsizlik var Sosa’da ise risk var. Riskli bir noktada sakatlığı var. Üzerine gidilebilecek bir sakatlık değil. Çok özverili çalışıyor inşallah en kısa sürede aramızda olurlar.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler