Karaman genç futbolcuları böyle değerlendirdi; Fena değiller!

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman basın mensupları ile buluştu.

Karaman genç futbolcuları böyle değerlendirdi; Fena değiller!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde düzenlediği basın toplantısında önemli açıklamalarda bulundu. Genç oyuncuların performansları hakkında açıklamalarda bulunan Karaman “Genç futbolculara ben güvenmeyeceğim de kim güvenecek.” Diyerek “Çok genç yaşta milli takımda forma giymeye başladık. Onların oynamasını sadece kadro dışılara bağlamamalıyız. Ama bir kriz varsa fırsatlar da vardır. Onlar da fırsatı kullanıyorlar. Onlar daha herşeyin başında. Daha yaşayacakları çok şey var. Bunları tesadüf olarak çıktı geldi diyerek değil de bir projeyle gelse çok daha iyi olur.” İfadelerini kullandı.

“Yeteneklere tabii ki yer vereceğiz” Diyen Ünal Karaman “Belki bazı isimleri pilot takıma vereceğiz, bazılarını bölge takımlarına vereceğiz. Devre arasında aramızdan ayrılacaklar olanlar ve katılacak olanlar da olacaktır. Bu arkadaşlar şimdilik sadece fena gitmiyorlar. Daha yolun başındalar, mesafeleri söz konusu değil.” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor