Karaman: "Bu çocuklar sezon başından beri..."

Trabzonspor teknik direktörü Ünal Karaman Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Karaman: "Bu çocuklar sezon başından beri..."

Trabzonspor Teknik Direktörü Ünal Karaman kazanılan Antalyaspor maçı sonrası Haber61 TV mikrofonlarına açıklamalarda bulundu.

Karaman yaptığı açıklamada, "Sezon başından beri farklı bir şey söylemedim. Bu ligde her takım kaliteli. Her takım herkesi yenebilir. Geriye düştüğünüz maç kazanmanız yenilmeniz yatsınmamalı. Ama çok güzel oynadık. İlk yarı biraz eksiğimiz vardı ama bu rakibin kaybettiği topları kazanamamamız. Uzun aradan sonra camiamıza 3 puan hediye ettik. Camiamıza hayırlı olsun. Biz bugün müsabaka kazanıp 3 puan aldık. Yaptığımız iyişeylerin sayısını artıtacağız. Eksik olan taraflarımızı tamamlayacağız. Önümüzde Bursaspor maçı var ona odaklanacağız." dedi.

Takımına güvendiğini dile getiren deneyimli teknik adam, "Bu camia 2-0'danda maç çevirdi. Yeni Malatyaspor maçında skor 4-0'dı ben 'Geri dönebiliriz' dedim. Biz teslim olmayacağız. Rakibin ikinci bölgede kazandığı toplar bizi zorlar. 1-0'dan sonra direkten dönen top bizi zorlayabilirdi. Tribündekiler gibi rahat olamayabiliriz. Ama bizim pencereden bu hataları az yapmak lazım.  Bütün oyuncularımızdan memnunum. Kamil, Olcay, Pereira etkili, Abdulkadir katkı yaptı. Murat Cem katkı yaptı. Bu çocuklar zorlukları yaşayan çocuklar. Başkanımızda maddi zorluklarla boğuşuyor. Bu çocuklar sezon başından beri zorluklara direnerek bugünlere geldi." ifadelerini kullandı.

Olcay Şahan'ın gol sonrası sevinci hakkında, "Olcay golden sonra bana sarılabilir, O da bu takımın bir oyuncusu." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor