Karaman: Bizim yaşadığımızı kimse yaşamadı

Trabzonspor'da Karaman maç sonunda konuştu

Karaman: Bizim yaşadığımızı kimse yaşamadı

Haber61 Spor Servisi

Başakşehir Trabzonspor maçı sonrasında bordo mavililerin teknik direktörü Ünal Karaman maçın ardondan açıklamalarda bulundu.

Karaman şöyle konuştu;

Oyun başında ilk 20 dakikalık oyun bizim beklentimizi karşılayan bir oyun değil. Devre arasına doğru daha çok derli toplu oynayan bir takım var. Bizim için şu handikap olarak gözüküyor. Golü bulduktan kısa süre sonra gol yiyoruz. Bu bize acı veriyor. Biraz daha belki sakin olsak daha iyi olacak. Genç oyuncularımız var tecrübeli oyuncularımız var bu şekilde gideceğiz. Herkes saha içerisinde mücadelenin içinde , kaçak yapmadıklarını görüyorum.

Bizim yaşadığımızı kimse yaşamamıştır diye düşünüyorum. Herkes belli bir kadro derinliğine sahip. Mazeret arkasına sığınmak istemiyoruz.Bugün sahaya koyduğumuz futbolcular genç isimler var. Bazı maçlara baktığımızda tabi ki üzülüyorum, sakatlık yaşayan arkadaşlarımız var onlara üzülüyorum. İnşallah hiç bir takımın başına sakatlıklar gelmez.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
31 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor