Karaman: Bize eziyet etmeyi seviyorlar

Karaman maçın ardından konuştu

Karaman: Bize eziyet etmeyi seviyorlar

Haber61 Spor Servisi

 Trabzonspor'da teknik direktör Ünal Karaman maçın ardından açıklamalarda bulundu.

Karaman şöyle konuştu;

Daha önce kaybettiğimiz maçlarda da gerçekçi konuşursak haketmediğimiz mağlubiyetler var. Bugünki kadar coşkulu oynamadığımız doğru. Bir çok puan kaybettiğimiz maçta puan alabilecek kazanabileceğimiz futbol vardı ortada. Ülke gerçeğine bakınca skor bazlı bakılıyor. Yine iyi bir şekilde maça hazırlandık. Arkadaşlarımız o coşkuyu sahada ortaya koydu. Çok rahat bir skorla kazanabilirdik ama bize eziyet çektirmeyi seviyorlar. 

Biz oluruz olmayız ama Trabzonspor'un kendine ait bir kültürü var. Altyapı her zaman çok önemli. Yakın zamanda inşallah milli takıma iyi bir kaleci göndereceğiz. Onur'u da geldiğinde genç yaşta oynatıp Türk futboluna kazandırmıştık. Bugün Hüseyin de çok soğukkanlı oynadı. İnşallah 3 yıl içinde iskeletimizi altyapıdan kurabilmek gibi bir hedefimiz var. Bunun için çalışacağız.

Bu takımdan bir çok profesyoneller gelip geçiyor. Aslolan taraftarlar. Tabi ki daha gerçekçi bakabilirler. İyi sonuç aldık tribüne geleyim diye düşünmemeliler. Bu onların takımı her zaman gelmeliler. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler