Karaman: Aidiyet duygusuyla...

Maçın ardından Ünal Karaman açıklama yaptı

Karaman: Aidiyet duygusuyla...

Haber61 Spor Servisi

Süper Lig'in 6. haftasında Trabzonspor sahasında ağırladığı Beşiktaş'ı 4-1 mağlup etti. Maçın ardından bordo mavililerin teknik direktörü Ünal Karaman açıklamalarda bulundu.

Karaman maça farklı hazırlanmadıklarını belirterek " Göreve başladığımız andan itibaren aidiyet duygusuyla hazırlanıyoruz. Oyuncularımız da kendilerine verilen görevi ellerinden geldiğince yaparak yerine getiriyorlar. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İyi bir dönüş yaptılar. Uzun süren bir sürecin sonunda Sivas'ta mağlubiyet yaşadık. Bugün oyuncularımız gereğini yaptı." dedi.

Avrupa'da oynanacak Basel maçıyşa ilgili de konuşan Karaman "Basel çok iyi bir takım. İşimizin zor olduğunu biliyoruz. Kasetlerini izledik. Dört dörtlük bir takım. En iyisini yapmaya çalışacağız. Ülkemizi iyi temsil etmeye çalışacağız." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor