Kaptan Uğurcan’a minik hayranından davet…

Trabzonspor’un ve milli takımın başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Trabzon’da en çok sevilen futbolcuların başında geliyor.

Kaptan Uğurcan’a minik hayranından davet…

Özellikle çocukların idolü olan kaptan Çakır, efendiliği, yardımseverliği ve duruşu ile de takdir topluyor.

Trabzon’un önemli eğitim kurumlarından olan Alikemal Aktürk İlkokulu Özel Eğitim sınıfında öğrenim gören 1.sınıf öğrencisi Atakan Bayram da tam bir Uğurcan Çakır sevdalısı. Öyle ki şampiyonluk formasının arkasına 1 numara ve Uğurcan yazdıracak kadar da fanatik. Trabzonspor’un gerek lig gerekse Avrupa kupası maçlarını izlerken heyecandan yerinde duramayan, gol yediğinde çok üzülen, kurtarışlarında ise havalara fırlayan minik Atakan’ın kaptan Çakır’dan bir isteği var. Kendisini yakından görmek ve birlikte fotoğraf çektirmek.

Elbette yoğun maç trafiği var. Ama eminiz ki gerek Trabzonspor yönetimi ve teknik heyeti gerekse de Uğurcan Çakır gelen bu çağrıya kulak verecek, minik kardeşlerinin bu isteğini geri çevirmeyecekler.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler