Kaptan Sosa şov yaptı

Jose Sosa Galatasaray maçında 1 gol 1 asistle oynadı

Kaptan Sosa şov yaptı

Trabzonspor'un, Galatasaray karşısındaki kritik galibiyetine damga vuranların başında kaptan Jose Sosa geldi. 35 yaşındaki oyuncu, zorlu mücadelede klasını gösterdi ve adeta şovunu yaptı. 41. dakikada kazanılan penaltıyı gole çeviren Sosa, 70'te de Novak'ın golünden sağdan harika bir orta yaparak, ikinci golün asistine de adını yazdırdı. Takımını bir orkestra şefi gibi yöneten Arjantinli futbolcu, ligdeki gol sayısını 7'ye çıkardı. Daha önce Beşiktaş'ta oynadığı 2015-2016 sezonunda bu gol sayısına ulaşan tecrübeli futbolcu, Galatasaray'a karşı ise 8. mücadelesinde ilk kez rakip fileleri sallama başarısı gösterdi. Ligde Sosa'nın gol attığı 6 maçı da kazanan Karadeniz ekibi, kaptanıyla dün 3 puana uzandı. Taraftarlar, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan yıldız futbolcu ile yeni kontrat yapılmasını dört gözle bekliyorlar.

Jose Sosa, Süper Lig'de bu sezonki 7. golünü, daha önce hiç filelerini havalandıramadığı Galatasaray'a karşı attı. Arjantinli yıldız ayrıca, Novak'ın golünde de pası veren isimdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
6 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor