Kaptan Onur'a büyük görev

Usta, Onur'a büyük iş düştüğünü söyledi

Kaptan Onur'a büyük görev
Süper Lig'de kötü günler yaşayan ve toparlanmakta da zorluk çeken Trabzonspor'da Başkan Muharrem Usta, takım kaptanı olan Onur Kıvrak'a önemli işler düştüğünü söyledi.

Bordo mavili takımın gol yedikten sonra toplarlanamadığını söyleyen Usta "Gol yendiğinde takım kenarda hocayı görmez. Bu noktada takım içinde derlenmeye ve toparlanmaya ihtiyacı var. Üçgenin bir ayağı kaptan Onur. Hepiniz kadar Trabzonsporlu, 10 yıldır burada. Takım içerisinde en tecrübelimiz. Şu anda konuştuğum konulara kaptanımız sahip çıkmalı. Bu ihtiyacı giderirken yine ağabey konumunda olanlar vardır. Onurla biz bunları milli takımda olsa konuşuyoruz. Onur ve arkadaşları daha böyle sahip çıkmasına bugünkünden daha fazla ihtiyacımız var. Sportif direktör konusu gündemimize gelmedi hiçbir zaman" şeklinde konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor