Kaptan Onur gönülleri fethetti

Trabzonspor'da kaptan Onur Recep Kıvrak bir yandan kaleyi Esteban'dan tekrar devralmak için antrenmanlarda hırslı bir şekilde çalışırken, bir yandan da baba olmak için gün sayıyor. 1 ay içerisinde eşi doğum yapacak olan Onur, çocuğunun nüfus cüzdanına doğ

Kaptan Onur gönülleri fethetti

Trabzonspor'da kaptan Onur Recep Kıvrak bir yandan kaleyi Esteban'dan tekrar devralmak için antrenmanlarda hırslı bir şekilde çalışırken, bir yandan da baba olmak için gün sayıyor.

1 ay içerisinde eşi doğum yapacak olan Onur, çocuğunun nüfus cüzdanına doğum yeri, "Trabzon" yazsın diye ailesini Trabzon'a çağırdı. Eşinin de Trabzon'u çok sevdiğini belirten tecrübeli kaptan, bu kararı ortaklaşa aldıklarını ve çocuğunun kimliğine Trabzon yazmasının 7 yıldır formasını giydiği Trabzonspor'a bir minnet borcu olarak gördüğünü söyledi. Onur, "Bu şehri ve takımı çok seviyorum" ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor