Kaptan destek istedi

Sakatlığını atlatan ve Başakşehir mücadelesinde eski formuna döndüğünü kanıtlayan Onur Kıvrak, 2 maçlık seyircisiz oynama cezasına değindi ve şehirden genel bir destek istedi.    Kentin Trabzonspor’a olan yaklaşımını çok iyi bildiğini belirten Karadeniz e

Kaptan destek istedi
Sakatlığını atlatan ve Başakşehir mücadelesinde eski formuna döndüğünü kanıtlayan Onur Kıvrak, 2 maçlık seyircisiz oynama cezasına değindi ve şehirden genel bir destek istedi. 
 
Kentin Trabzonspor’a olan yaklaşımını çok iyi bildiğini belirten Karadeniz ekibinin kaptanı şunları söyledi: “Trabzonlular’ı çok üzdük. Bu durumu kabullenmek zor ama büyük talihsizlikler yaşadık. İçinde bulunduğumuz milli ara hepimiz için bir fırsat. Kafamızı rahatlatmak ve futbola dönmek zorundayız. Belki 2 maçta taraftarımız tribünde olmayacak ama onların enerjisini hissedebileceğimiz çok ortam var. Hepimiz gelip geçeriz ama bu kulüp bu şehrin kulübü. O nedenle ne yapacaklarsa Trabzonspor için yapmalılar.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor