KAP geldi! Trabzonspor Denswil ile yollarını ayırdı

Trabzonspor, profesyonel futbolcusu Stefano Wilfred Denswil ile yollarını ayırdı.
KAP geldi! Trabzonspor Denswil ile yollarını ayırdı

Haber61'in günler öncesinde haberinde yer verdiği Stefano Denswil, ayrılığı resmen gerçekleşti.

Trabzonspor, profesyonel futbolcusu Stefano Wilfred Denswil ile yollarını ayırdı.

Bordo-mavili kulüp, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) yaptığı açıklamada, 1 Temmuz 2022’de başlayan ve 31 Mayıs 2025’te sona ermesi planlanan sözleşmenin karşılıklı anlaşma ile feshedildiğini duyurdu.

Yapılan açıklamada, oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyeceği belirtildi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Trabzonspor, "Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Stefano Wilfred Denswil arasındaki 01.07.2022 başlangıç ve 31.05.2025 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Bunlar da İlginizi Çekebilir