Kamil Ahmet: Hakem yüzümüze bakmıyor!

Trabzonspor'da Kamil Ahmet Çörekçi maçın ardından Haber61'e konuştu

Kamil Ahmet: Hakem yüzümüze bakmıyor!

Süper Lig'de Trabzonspor haftayı Gaziantep FK ile 1-1 berabere kalarak tamamladı. Maçta Ekuban'ın golünde asisti yapan Kamil Ahmet Çörekçi maçın ardından Haber61'in sorularını yanıtladı.

Kamil Ahmet şöyle konuştu;

Tempolu bir maç geçti. Bazı bölümlerde iyi oynadık. Ama kendimizde değildik. Daha iyi oynamaloıyız. Yoğun bir süreç geçiyor bizim için ama bu bir bahane değil. Çok çalışıyoruz ama bugün kazanamadık. Kötü bir gol yedik. Bize yakışmayan bir goldü böyle bir hata yapma lüksümüz yok.

Ben özetlerde gördüm uzatmada iptal edilen goldeki pozisyonda faul yoktu. Anlamıyorum hakemler neye göre karar veriyorlar. Aynı pozisyon bize oldu orada vermedi. Hakemle bazen konuşmaya gidiyoruz ama cevap vermiyoruz, yüzümüze bakmıyor. Hata yapma lüksümüz yok, 3 puan alarak bundan sonra yola devam etmeliyiz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler