Kamerun'da gündem Eto'o değil Trabzon!

Kamerun'da Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'a gelmesinden çok, Trabzonspor Justin Mengolo'yu transfer edecek iddiası konuşuluyor.Kamerun'un, Kongo DR ile oynadığı maçtan sonra Trabzonspor'un sportif direktörüyle Mengolo'nun bizzat Stephan Mbia tarafından tanı

Kamerun'da gündem Eto'o değil Trabzon!

Kamerun'da Samuel Eto'o'nun Antalyaspor'a gelmesinden çok, Trabzonspor Justin Mengolo'yu transfer edecek iddiası konuşuluyor.

Kamerun'un, Kongo DR ile oynadığı maçtan sonra Trabzonspor'un sportif direktörüyle Mengolo'nun bizzat Stephan Mbia tarafından tanıştırıldığı iddia edildi. Trabzonspor'un yetkilisinin Mengolo'yla tanışmak için bizzat Mbia'ya istekte bulunduğu ve yetenekleriyle kendisine hayran bırakan Kamerunlu oyuncuyu Türkiye'den Beşiktaş'ın da istediği iddia edildi. Fransız Nantes'ın Türklerin verebileceği rakamlar karşısında şansı olmadığı da haberde dikkat çeken diğer ayrıntı oldu.

Kaynak: Butt Football Club

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler