Kalkavan Trabzonspor’a yaramıyor

Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Ankara’da oynanacak olan Gençlerbirliği Trabzonspor karşılaşmasına hakem olarak Mete Kalkavan atandı.   Bu karar bordo mavili camia tarafından tepki çekerken akıllara Türkiye Kupasında Sivasspor ile oynanan karşılaşma

Kalkavan Trabzonspor’a yaramıyor
Spor Toto Süper Lig’in 29. Haftasında Ankara’da oynanacak olan Gençlerbirliği Trabzonspor karşılaşmasına hakem olarak Mete Kalkavan atandı.
 
Bu karar bordo mavili camia tarafından tepki çekerken akıllara Türkiye Kupasında Sivasspor ile oynanan karşılaşma geldi. Trabzonspor’un 2-1 önde olduğu bu karşılaşmada Sivasspor’un beraberliği yakaladığı golde İshak’a yapılan faule seyirci kalmış, Eneramo’nun Aytaç’a yaptığı sert harekete ise sadece sarı kart göstermişti.
 
Kalkavan bir başka pozisyonda Salih’in Taouil’e yaptığı ve sarı kart bile gösterilmeyecek harekete kırmızı kart göstermişti.
 
SADECE 1 GALİBİYET
 
Öte yandan Mete Kalkavan bugüne kadar Trabzonspor'un toplamda 6 karşılaşmasını yönetti. Bordo mavililer bu karşılaşmalarda sadece 1 galibiyet elde ederken 4 maç mağlubiyetle sonuçlandı. 1 maçta ise Trabzonspor sahadan beraberlikle ayrıldı.
 
Trabzonspor Mete Kalkavan'ın yönettiği 4 deplasman karşılaşmasında ise hiç galibiyet elde edemedi. 1 beraberlik ve 3 mağlubiyet aldı. Bordo mavili takım Kalkavan'ın yönettiği karşılaşmalarda 1 kırmızı kart gördü.
 
Gençlerbirliği ise Mete Kalkavan'ın yönettiği toplamda 12 karşılaşmada 7 galibiyet alırken 1 beraberlik ve 4 mağlubiyet elde etti.. Kendi sahasında oynadığı 9 karşılaşmada ise 5 galibiyet 1 beraberlik 3 mağlubiyet elde etti. Ankara temsilcisi Kalkavan'ın yönettiği karşılaşmalarda 2 kırmızı kart gördü.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor