Kahramanmaraşlı’nın Trabzon ve Trabzonspor sevdası 

Trabzonspor sevdasıyla yola çıktı, en sonunda Karadeniz Gecesi düzenledi.

Kahramanmaraşlı’nın Trabzon ve Trabzonspor sevdası 

Haber61 Spor Servisi

Kahramanmaraşlı Yeşim Parlak, Trabzonspor ve Trabzon’a olan sevdasını yaşadığı Osmaniye’ye de taşıyarak Osmaniye 1. Karadenizliler Gecesi düzenledi. Liseden bu yana bordo mavili renklere aşık olan ve Trabzon’u çok seven Parlak, Karadeniz Kültürü’nü Osmaniye’de tanıtmanın mutluluğunu yaşadı.

Yaşamını Osmaniye’de sürdüren ve koyu bir Trabzonspor taraftarı olmakla birlikte Trabzon şehrini de çok düşkün olan Yeşim Parlak ilk kez 2015 yılında Karadeniz’e geldiğini ve Trabzon tabelasını gördüğü anda sevinçten ağlamaya başladığını ifade etti. Parlak “ Liseden bu yana hasta olduğum Trabzon’a kavuşmuştum. O gün bugündür senede 3 kez gidiyorum. Kahramanmaraşlı olarak hayallerim arasında Karadeniz kültürünü Osmaniye’ye getirmek ve tanıtmak vardı. Ve hayalimi gerçekleştirerek 1. Osmaniye Karadeniz gecesini düzenledim.” İfadelerini kullandı.

Parlak bu süreçte kendisine destek olan ve geceye katılan herkese de teşekkür etti.

Kahramanmaraşlı’nın Trabzon ve Trabzonspor sevdası 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor