Kahraman M'bia

Bordo-mavili ekibe transferi sonrası çıktığı ilk idmanda ayağı çime takılıp sakatlanan Mbia, dün de maçı tamamlayamadı. 80. dakikada daha önce sakatlandığı sol dizine darbe alan Kamerunlu yıldız, acı içinde yerde kaldı. Trabzonspor teknik heyetinin yüreği

Kahraman M'bia
Bordo-mavili ekibe transferi sonrası çıktığı ilk idmanda ayağı çime takılıp sakatlanan Mbia, dün de maçı tamamlayamadı. 80. dakikada daha önce sakatlandığı sol dizine darbe alan Kamerunlu yıldız, acı içinde yerde kaldı. Trabzonspor teknik heyetinin yüreğini ağzına getiren Mbia uzun süre kıvrandı. Mbia'yı görevliler dışarı aldı. Mbia'ya atılan bu tekmeyi görmeyen hakem Tolga Özkalfa'ya tribünler sert tepki gösterdi. 
 
Sekti ama durmadı 
Dışarı alınan Mbia 'bırakın oynayacağım' şeklinde tepki verince tribünler bir kez daha ayağa kalktı. Sekerek oyuna giren Mbia 1 dakika sonra yine aynı tekmeyi yedi ve hemen ardından gol pozisyonuna girdi. Mbia'nın bu müthiş savaşı büyük alkış aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor