Kafkas: Okay Trabzonspor'u aşıp Avrupa'ya gidebilir

Tolunay Kafkas, Trabzonsporlu Okay Yokuşlu'yu değerlendirdi

Kafkas: Okay Trabzonspor'u aşıp Avrupa'ya gidebilir
Haber61 Spor Servisi

Türkiye'nin Finlandiya'yı 2-0 yendiği karşılaşmanın ardından Trabzonspor'un eski oyuncusu ve eski teknik direktörü olan Tolunay Kafkas maçı değerlendirdi. Kafkas milli oyuncuların performanslarını değerlendirirken karşılaşmanın ikinci yarısında oyuna giren Trabzonsporlu Okay Yokuşlu hakkında da değerlendirmelerde bulundu.

Kafkas, Okay'ın kendini geliştirmeye devam ettiğini belirterek böyle devam ederse Trabzonspor'u aşıp Avrupa'ya gidebileceğini söyledi.

İşte Kafkas'ın Okay Yokuşlu yorumu;

Okay'ın form durumu oldukça iyi. Çok iyi oynuyor. Her sene üzerine koyarak devam ediyor, gelişim gösteriyor. Bir büyük takım oyuncusu olma yolunda önemli adımlar atıyor. Hava hakimiyeti de var, gol atma şansı var. Okay'ın bana göre tek eksiği var. Fiziksel açıdan yeterli, çabuk hareket etmesi ve çabuk düşünmesi gerekiyor. Çabuk düşünürse hareket etmesi kolaylaşır. Bunu başardığı zaman Trabzonspor'u da aşıp Avrupa'da önemli takımlarda oynayacak kapasitede yeteneği var.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor