Kadınlar Trabzonspor'u tutuyor

Haber61 – Spor Gündem – ANDY – AR isimli Sosyal Araştırma şirketi Türkiye’de kampsalı bir şekilde taraftar incelemesinde bulundu. Bu kapsamda Türkiye’de en fazla tutulan dördüncü takım yüzde 5 oranı ile Trabzonspor çıktı. Türkiye’nin en fazla tutulan takı

Kadınlar Trabzonspor'u tutuyor

Haber61 – Spor Gündem – ANDY – AR isimli Sosyal Araştırma şirketi Türkiye’de kampsalı bir şekilde taraftar incelemesinde bulundu. Bu kapsamda Türkiye’de en fazla tutulan dördüncü takım yüzde 5 oranı ile Trabzonspor çıktı. Türkiye’nin en fazla tutulan takımları İstanbul’da bulunan spor kulüpleri olurken Trabzonspor’u yüzde 2,5’lik oranla Bursaspor takim etti.

Türkiye’nin en fazla tutulan takımı yüzde 32 ile G. Saray, olurken onu sırasıyla Yüzde 30 ile F. Bahçe  ve yüzde 16 ile Beşiktaş takım etti. Türkiye’de yaşayan orta yaştaki vatandaşların çoğunluğunun ise Trabzonspor’u tutuğu ankete yansırken Trabzonspor’u genç kuşakların tutmadığı verilerde tespit edildi.

Trabzonspor taraftarı katıldığı ankette kulübün iyi yöneltilmediğini söyledi. Cep telefonu yolu ile sorulan sorularda “kulübün iyi yöneltildiğine inanıyor musunuz?” sorusuna Bordo Mavili taraftarlar yüzde 47 oranı ile “HAYIR” söylerken yüzde 40’lık bir oranda “EVET” ifadesini kullandı.

Anketin en flaş bölümü ise kadınlar oldu. En fazla kadının tutuğu takım ise Trabzonspor oldu. Türkiye’de futbol ile ilgilenen kadınlar yüzde 38’i Trabzonspor’u tutuğunu söylerken Beşiktaş ve Fenerbahçe’nin önüne geçerek G. Saray ardındaki takım oldu.

Eğitim durumuna göre Trabzonspor’u en fazla lise mezunlarının tutuğu ankete yansıdı. Anketin en üzücü bölümü ise 2015 – 16 sezonunda Trabzonspor taraftarları lisanslı ürün satışının sıralamaya girmedi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler