Juraj Kucka’da son durum!

Trabzonspor Juraj Kucka ile yolları ayıracak mı?

Juraj Kucka’da son durum!

Haber61 - Spor Servisi

FİFA’da bulunan 18 ayrı dosya nedeniyle transfer yasağı bulunan Trabzonspor, dış transferde hamle yapamıyor. Bordo mavili yönetim yasağın kalkması için girişimlerini sürdürürken henüz FİFA’dan yanıt alamadı.

Kadrodaki genel disiplinin yanı sıra mali disiplini sağlamak ve maaş yükünü azaltmak için daha önce Onur Kıvrak ve Burak Yılmaz ile yollarını ayıran bordo mavililer Olcay Şahan’ı da klüp bulmasını sağlamak için kadro dışı bırakmıştı.

Bugünlerde konuşulan bir diğer konu da Juraj Kucka’nın, Parma kulübü ile anlaştığı ve imzaların atılmasının an meselesi olduğu. Gerek İtalyan gerekse de Türk medyasında çıkan haberlerde Trabzonspor’un da Parma ile el sıkıştığı haberlerine karşın Trabzonspor Furbol Şube Sorumlusu Haluk Şahin Haber61’e açıklamalarda bulundu.

Juraj Kucka'nın Parma Kulübü ile transfer görüşmeleri hakkında konuşan Şahin, "Parma Kulübü ile görüşmeler sürüyor fakat henüz netleşmiş bir durum yok." ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler