Jose Sosa: Kulübümüz iyi yolda

Trabzonspor'da galibiyetin kahramanlarından Jose Sosa maç sonunda konuştu

Jose Sosa: Kulübümüz iyi yolda

Haber61 Spor Servisi

Trabzonspor'un Beşiktaş'ı 4-1 yendiği karşılaşmanın yıldızı olan Jose Sosa maçın ardından Haber61'in sorularını yanıtladı.

Sosa, maçın kahramanı olduğu konusundaki yorumlara değinerek " Kahramanlıktan öte bugün takıma yardımcı olabilmek çok önemliydi. Böyle bir maçta takıma katkım olduysa ne mutlu bana.." dedi.

Takım olarak potansiyellerini taraftarlara göstermenin çok önemli olduğunu kaydeden kaptan Sosa  "Hafta içinde de söylemiştim. Geçen yıl ki Fenerbahçe maçı gibi olabilir çıkış yakalayabiliriz diye. Kazanıp kazanmamaktan öte önemli olan insanlara umut vadedebilmek. Buraya gelen insanlara bunu gösterebilmek çok önemliydi. Yönetimimiz, kulübümüz çok iyi yönde gidiyor biz de en iyisini yapmaya çalışıyoruz." ifadelerini kullandı.

Maç içerisinde Beşiktaşlı Burak Yılmaz ile yaşadığı gerginliği de anlatan Sosa "Saha içinde rakip takım oyuncuları genelde her gelişen atakta bir şikayette bulunmaya başladılar. En son Uğurcan’ın topu oyuna geç soktuğu konusunda şikayette bulundular o nedenle Burak’la bir konuşmamız oldu. O anın gerginliği oldu sadece onun dışında bir tartışma söz konusu değil. " şeklinde konuştu.

Sosa olarak ilk golün Dorukhan'a yazılması hakkındaki soruya da yanıt vererek "Golün kime yazıldığı, kimin attığı önemli değil. Hocamız da benden kaleye yakın noktalardan vurmamı istemişti. Önemli olan topun kaleye girmesi." dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor