Jimmy için Trabzonspor açıklaması

Yunanistan temsilcisi Olympiakos'ta forma giyen Türk asıllı İsveçli oyuncu Jimmy Durmaz'ın menajeri, ülke basınına Trabzonspor iddiaları hakkında kısa bir açıklama yaptı. Tranzonspor'un ilgilendiği iddia edilen Jimmy Durmaz'ın menajeri Martin Dahlin, ilgi

Jimmy için Trabzonspor açıklaması

Yunanistan temsilcisi Olympiakos'ta forma giyen Türk asıllı İsveçli oyuncu Jimmy Durmaz'ın menajeri, ülke basınına Trabzonspor iddiaları hakkında kısa bir açıklama yaptı.

Tranzonspor'un ilgilendiği iddia edilen Jimmy Durmaz'ın menajeri Martin Dahlin, ilginin olduğunu ancak Olympiakos'un Jimmy'i satmak istemediğini,''Jimmy'e ilginin olduğu doğru ancak Olympiakos Jimmy'i takımda tutmak istiyor'' ifadelerini kullandı.

2018 yılına kadar Olympiakos ile sözleşmesi bulunan Jimmy Durmaz'ın adı ara transfer döneminde de Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılmıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler