Japon Muavin Konsolosu Suemitsu: "Ben Trabzonsporluyum ama..."

Japon Muavin Konsolosu Takumi Suemitsu tuttuğu takımı açıkladı.

Japon Muavin Konsolosu Suemitsu: "Ben Trabzonsporluyum ama..."

Japon Muavin Konsolosu Takumi, Japon futbolcular Galatasaraylı Yuto Nagatomo ve Beşiktaşlı Shinji Kagawa'nın Türkiye'ye transferlerini değerlendirdi.

Suemitsu bu oyuncular ile ilgili olarak, "Kagawa'nın Türkiye'ye gelmesini nasıl değerlendiriyorsunuz?" sorusuna "Japonların İlhan Mansız'dan dolayı Türkiye'ye çok büyük ilgisi ve sevgisi var. İlhan Mansız'ın Japonya'ya katkısı çok büyük ve ayrıca sizinde bildiğiniz gibi Nagatomo ve Kagawa performans olarak hala iyi durumda ve dünya kupasında da iyi bir performans gösterdiler. Yani iyi oynayan Japon futbolcuları görmeye başladık." ifadelerini kullandı.

BEN TRABZONSPOR'U TUTUYORUM

Görevlerinin ve amaçlarının Japonya ve Türkiye'nin ilişkilerini güçlendirmek olduğunu ifade eden Takumi Suemitsu, "Çok yoğun çalışıyorum birçok kişi vize almaya geliyor. Görevimiz ve amacımız Türkiye ile Japonya'nın ilişkilerini daha da güçlendirmek. O yüzden ben gayet mutluyum ama şahsi olarak söylüyorum ben Trabzonspor'u tutuyorum." dedi.

(Fanatik)

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor