İtalyanlar Yusuf'un peşinde

Yusuf Erdoğan, A takıma yükseldiği günden bu yana Lazio'nun takibinde... O dönemde 1461'den kiralık olarak gelen Yusuf'un sözleşmesi ile ilgili yanlış bir fikre kapılıp menajerler aracılığıyla oyuncuya "bedelsiz" İtalya'ya gelmeyi bile teklif eden İtalyan

İtalyanlar Yusuf'un peşinde

Yusuf Erdoğan, A takıma yükseldiği günden bu yana Lazio'nun takibinde...

O dönemde 1461'den kiralık olarak gelen Yusuf'un sözleşmesi ile ilgili yanlış bir fikre kapılıp menajerler aracılığıyla oyuncuya "bedelsiz" İtalya'ya gelmeyi bile teklif eden İtalyanlar daha sonra gerçekleri öğrenince bonservis bedeli teklif etmemişti. Fakat İtalyanlar buna rağmen Yusuf'a olan ilgilerinden vazgeçmedi. Bu sezonu Yusuf için "sınıf atlama" sezonu olarak bekleyen İtalyanlar, A Milli Takıma kadar yükselen Yusuf'un gol ve asist istatistiğini bekledikleri seviyeye gelmesi durumunda teklif yapacaklar. Aksi durumda Yusuf'a olan ilgilerinden vazgeçecekler.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor