İtalya'dan Trabzonspor'a transfer iddiası

Stoper arayan Trabzonspor için İtalya'dan yeni bir isim ortaya atıldı

İtalya'dan Trabzonspor'a transfer iddiası
Transferde stoper bölgesine takviye yapmak isteyen Trabzonspor, Gary Medel ve Serdar Taşçı'da istediği sonuca ulaşamayınca yeni isimlere yönelmişken İtalya'dan da bir transfer iddiası ortaya atıldı.

İtalyan gazeteci Di Marzio'nun iddiasına göre Trabzonspor, Milan'da forma giyen Gustavo Gomez'i kadrosuna katmak istiyor. Marzio, Bordo mavililerin Kucka transferinde Milan ile kurulan iyi ilişkilerini kullanarak bu transferi bitirmek istediğini belirtirken Türkiye'den Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın da oyuncuya talip olduğunu dile getirdi.

Milan'ın geçen yıl Lanus'tan 8.5 Milyon Euro'ya transfer ettiği 24 yaşındaki Arjantinli stoper için teklifleri değerlendirmeye alacağı kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler