İtalya'dan bomba Trabzonspor iddiası

İtalyan gazetesi Corriere dello Sport, 54 yaşındaki İtalyan hocanın gelecek sezon Trabzonspor’u çalıştıracağını öne sürdü   İsmi Trabzonspor ile anılan Walter Mazzarri ile ilgili her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Corriere dello Sport gazetesi, bordo-

İtalya'dan bomba Trabzonspor iddiası
İtalyan gazetesi Corriere dello Sport, 54 yaşındaki İtalyan hocanın gelecek sezon Trabzonspor’u çalıştıracağını öne sürdü
 
İsmi Trabzonspor ile anılan Walter Mazzarri ile ilgili her gün yeni iddialar ortaya atılıyor. Corriere dello Sport gazetesi, bordo-mavili takımı gelecek sezon Mazzarri'nin çalıştıracağını öne sürdü ve 54 yaşındaki teknik adamı korkaklıkla suçladı.
 
Gazetede, "Mazzarri, ligde hedeflerinden kopan bordo-mavililerin başına devre arasında geçmeyi kabul etmeyerek yeni sezonu bekleme kararı aldı. Çünkü takımın durumu nedeniyle risk almaktan korktu. Bir süredir yeni takımını takip eden 54 yaşındaki teknik adam transfer listesini de sundu" yorumunu yaptı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor