İstifa eden yöneticiden ‘ağza alınmayacak sözler’ iddiası

Haber61/Spor Servisi- Trabzonspor Kulübü İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetimindeyken istifa eden Köksal Sadıklar hakkında sosyal medyada dolaşan sözler şok yarattı.   Bordo mavili taraftar grubu Tayfa ile geçtiği öne sürülen sohbette Sadıklar’ın bir tarafta

İstifa eden yöneticiden ‘ağza alınmayacak sözler’ iddiası
Haber61/Spor Servisi- Trabzonspor Kulübü İbrahim Hacıosmanoğlu’nun yönetimindeyken istifa eden Köksal Sadıklar hakkında sosyal medyada dolaşan sözler şok yarattı.
 
Bordo mavili taraftar grubu Tayfa ile geçtiği öne sürülen sohbette Sadıklar’ın bir taraftarla olan özel mesajlaşmasının deşifre edilmesinin ardından sinirlenerek, “İşte o yazışmanın tamamı kimmiş ahlaksız tayfa ben mi yoksa özel yazışmanın yarısını yayınlayan ve sizinde beğenmediğiniz bu ş…fsizler mi? Allah belanızı versin tayfa Ben istifa edeli 6 ay oldu şu anda Hacıosmanoğlu’nu desteklemeyi düşünmüyordum ama sizi si..niyi oluyor, artık onun kazanması için ne gerekiyorsa yapacağım” yazdığı öne sürüldü. Bu sosyal medyada büyük yankı bulurken Sadıklar yine sosyal medya hesabından iddianın asılsız olduğunu ifade ederek, küfür etmediğini yazdı. Fakat taraftarlar yazdığı o küfürlü kısmı duvarından fotoğraf çekerek paylaşmaya devam etti.
 
12283353_1058190604275419_1625270140_n.jpg
qw-016.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler