İstifa eden Ts’li yönetici konuştu

TFF seçimleri öncesinde Yıldırım Demirören yönetimine oy vermeyen ve istifa eden Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar istifasının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.Köksal Sadıklar sosyal paylaşım sitesinde yer alan mesajında şu ifadelere

İstifa eden Ts’li yönetici konuştu

TFF seçimleri öncesinde Yıldırım Demirören yönetimine oy vermeyen ve istifa eden Trabzonspor Yönetim Kurulu Üyesi Köksal Sadıklar istifasının ardından ilk kez açıklamalarda bulundu.

Köksal Sadıklar sosyal paylaşım sitesinde yer alan mesajında şu ifadelere yer verdi.

"Uzun bir aradan sonra yeniden karşınızdayım. Dilerim burada seviyesiz tartışmalar yaşamayız. Kendi adıma söyleyeyim kimsenin kalbini kıracak söylemde bulunmamak için elimden geleni yapacağım. Bakmayın kaşlarımın çatık olduğuna, severek gönülden hizmet ettiğim emek verdiğim Trabzonspor’um dan uzak kalmanın hüznü var. Genel kurulumuzun yetkisi ile başladığım gibi yine genel kurulumuzun bitti demesiyle bitirmek isterdim. Nasip böyle imiş. Biz ne yaparsak yapalım nasip ten öteye geçilmiyor. Görev süresince Allahım beni utandırma diye dua ettim. Şimdi yönetici olarak değil, Ķöksal Sadıklar olarak karşınızdayım kırdığım üzdüğüm kardeşlerim ve büyüklerim varsa hakkınızı helal edin" dedi.

sadiklar.png

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor