İstifa dilekçeleri Trabzonspor'a gitmedi tartışması!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’e destek vermesi bordo mavi camiada infiale neden olmuştu.“Şike yoktur” diyenlerle Trabzonspor Başkanı kol kola girdi eleştirileri sonrası Trabzonspor yönetiminde de

İstifa dilekçeleri Trabzonspor'a gitmedi tartışması!

Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun TFF seçimlerinde Yıldırım Demirören’e destek vermesi bordo mavi camiada infiale neden olmuştu.

“Şike yoktur” diyenlerle Trabzonspor Başkanı kol kola girdi eleştirileri sonrası Trabzonspor yönetiminde de bir kaç gün önce deprem yaşanmıştı.

Trabzonspor Yönetim Kurulu üyelerinden Köksal Sadıklar, Ahmet Emre Turhan ve Ömer Demir istifalarını kulübe gönderdiği Tayfun Kahyaoğlu’nun ise istifa mektuplarını en kısa süre içinde göndereceği belirtilmişti.

Fakat derin bir sessizlik hakim.

Bu sessizlik, “Acaba çark mı ettiler! Başkan yanlış yapıyor dedikten sonra istifa edeceğini söyleyip sonra vazgeçen Abdi Serdar Üstünsalih vakası mı yaşanıyor?” tartışmalarını başlattı.

Kulübe resmi olarak istifa dilekçelerinin verilip verilmediği bakalım ne zaman netlik kazanacak.

Trabzonspor’un resmi internet sayfasında istifa eden yöneticiler halen görevleri ile birlikte şöyle yer alıyor;

Ahmet Emre TURAN

SATIN ALMA VE PERSONEL

Köksal SADIKLAR

STADYUM VE AMATÖR BRANŞLAR SOR.

Seyfettin Tayfun KAHYAOĞLU

GENEL SAYMAN YRD.

Ömer DEMİR

SAĞLIK KURULU

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor