İşte Yusuf Erdoğan transferinin ilk detayları

Bursaspor Başkanı Ali Ay Haber61'e açıkladı

İşte Yusuf Erdoğan transferinin ilk detayları
Haber61 Spor Servisi - Tuncay Lakot

Trabzonspor'da teknik direktör Ersun Yanal'ın kadro planlamasında yer almayan isimlerden olan Yusuf Erdoğan Bursaspor'a transfer oluyor. Yeşil Beyazlı ekibin resmi siteden görüşmelere başlandığını duyurduğu transferle ilgili olarak detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Haber61 Spor Servisine Yusuf Erdoğan transferiyle ilgili açıklamalarda bulunan Bursaspor Başkanı Ali Ay, Trabzonspor ve futbolcuyla anlaşmaya vardıklarını söyledi. Başkan Ay, Yusuf'u bonservisiyle transfer edeceklerini belirterek " Yusuf ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağız. Genç ve yetenekli bir futbolcu. Takımımıza önemli katkıları olacağını düşünüyoruz. Transfer dönemi kapanmadan bir de forvet transferi yapmak istiyorduk ancak şartların uygun olmaması nedeniyle mevcut kadromuzla lige başlayacağız." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Trabzonsporlu yöneticilerden edinilen bilgilere göre de bordo mavili kulüp bu transferden kasasına 1 Milyon 250 Bin Euro koyacak. 

HABERE YORUM KAT
Trabzon Haber veya diğer kategorilerdeki haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Trabzon haberleri içerisinde yada diğer tüm haberlerde yapılan yorumlarda Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler