İşte Trabzonspor'un tavan ücreti

Trabzonspor Yönetimi, kulübün içinde bulunduğu ekonomik tabloyu düzeltmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda futbolcu alacakları yapılandırılacak, herkesle yeni sözleşme imzalanacak. Futbolcularla tek tek masaya oturacak olan Bordo-Mavililer, maaşları den

İşte Trabzonspor'un tavan ücreti
Trabzonspor Yönetimi, kulübün içinde bulunduğu ekonomik tabloyu düzeltmek için kolları sıvadı. Bu doğrultuda futbolcu alacakları yapılandırılacak, herkesle yeni sözleşme imzalanacak. Futbolcularla tek tek masaya oturacak olan Bordo-Mavililer, maaşları dengeleyecek. 
 
Tavan ücret olarak da en fazla 2 milyon Euro ödenecek. Kaptan Onur Kıvrak dahil herkesin yeni şartlara uymasını istenecek, mevcut sözleşmelerin büyük bölüme ekstra uzatılacak. Yetişmesi durumunda bazı isimlerle devre arasında, kalanlarla da sezon sonunda kontrat yenilenecek. Yönetimin hedefi futbolculara 1 yılda ödenen 100 milyon TL’lik toplam rakamı ciddi anlamda aşağıya çekmek. Aynı zamanda ücret adaletini sağlamak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler