İşte Trabzonspor’un koltuk silme cezasının perde arkası

Muharrem Usta koltuk silme cezasının perde arkasını anlattı

İşte Trabzonspor’un koltuk silme cezasının perde arkası
Futbolun Zirvesi toplantısın katılan Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, toplantı sonrasında yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu.

Usta, geçtiğimiz günlerde kulübün bir taraftara 10 bin koltuk sildirme cezasının ayrıntılarını anlattı. Olayın hikayesini anlatan Usta şöyle konuştu;

Stadı yeni açtık pırıl pırıl. İlk maçta koltukların üzerine çıkan taraftarlar oldu. Ardından bize ihbar ettiler “ bu olmuyor, cezalandırın bunları stada almayın” tarzında uyarılar yaptılar. Biz de düşündük napalım diye. Koltuklara basan taraftarlardan birisini kulübe davet ettik. Çocuk geldi. 23 – 24 yaşında. Dedik ki “Şimdi sana iki tane yol. Ya ceza verip kombineni iptal edeceğiz ya da 10 bin tane koltuğu temizleyeceksin.” Sonrasında çocuk durdu düşündü “Başkanım nasıl olur bu iş” dedi. Ben de sebebini anlattım. O da “Tamam başkanım varım bu işe” dedi. Bizde yüzünü göstermeden bir video hazırladık koltukları temizlediği anları. İki saat içinde tüm dünya basınına gitti video. Gerçekten çok güzel oldu.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor