İşte Trabzonspor'un gelir hedefi!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, UEFA'ya verdikleri savunma ile ilgili açıklamalarda bulundu.  UEFA'dan izleme süreci talep ettiklerini vurgulayan Usta, 90 Milyon olan gelirin 180 milyon TL olacağına dair planlama verdiklerini söyleyerek " Bugünde imza

İşte Trabzonspor'un gelir hedefi!

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, UEFA'ya verdikleri savunma ile ilgili açıklamalarda bulundu. 

UEFA'dan izleme süreci talep ettiklerini vurgulayan Usta, 90 Milyon olan gelirin 180 milyon TL olacağına dair planlama verdiklerini söyleyerek " Bugünde imza atıyorum yapacağız bunu. Şimdi bunu yaparken kulüpte bana bu işi yapacaklar lazım. O işe aldıklarımızı bunun için aldık." dedi.

UEFA'ya 4 yıllık bir plan sunduklarını söyleyen Usta, "UEFA’da toplantığımıza girip çıktığımızda, bugüne kadar olan tablomuz, özellikle son 3 yıllık tabloda çok ağır bir durum görünüyor Biz oraya 4 yıllık bir plan sunduk. Gelirlerimiz ve giderlerimizin nereye varacağını söyledik. Biz 3 ayda yaptıklarımızı anlattık. Umarım oradan bir ceza almayız. Biz 4 yıllık bir izleme süreci istedik. 10 gün içinde cevap gelecek. Biz gözetlemeyi yüzde 50.1 olarak görüyorum. Ceza gelirmi tabiki gelebilir. Karar ne gelirse gelsin, gözetim de gelse ceza da gelse kurtuluş değildir. Her ne gelirse gelsin altından kalkacağız." ifadelerini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor