İşte Trabzonspor'un Gaziantep Muhtemel 11'i

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile oynayacağı maç için Gaziantep'e gitti. Bordo-mavililer Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yaptığı çalışmanın ardından Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçak

İşte Trabzonspor'un Gaziantep Muhtemel 11'i

Trabzonspor, Ziraat Türkiye Kupası'nda Gaziantepspor ile oynayacağı maç için Gaziantep'e gitti.

Bordo-mavililer Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde, Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetiminde yaptığı çalışmanın ardından Türk Hava Yollarına (THY) ait özel uçak ile Gaziantep'e hareket etti. Bordo-mavili kafilede hasta olan Aytaç ve Aykut ile sakatlıkları bulunan Mbia ve Mustafa Yumlu kadroda yer almadı. Mandıralı, ayrıca uzun zamandır kadroya giremeyen İshak Doğan ve Sefa Yılmaz'ı kadroya dahil ederken, yeni transfer Muhammet Demir'i kadroya almadı. Kaptan Onur, Cavanda, Cardozo, Mehmet Ekici ve Erkan Zengin de kafilede yer almayan isimler oldu.

Bordo-mavili kafilede Trabzonspor Asbaşkanı Ahmet Çubukçu ve Genel Sekreter Yardımcısı Ali Riza Egemen de yer aldı.

MUHTEMEL ON BİR

Teknik Direktör Hami Mandıralı yönetimindeki Trabzonspor'un yarın saat 19.00'da Kamil Ocak Stadı'nda oynanacak mücadeleye şu on bir ile çıkması bekleniyor:

"Alvarado Esteban, Salih Dursun, Douglas, Fatih Atik, Musa, Okay, Yusuf Yazıcı, Yusuf Erdoğan, Marin, Özer ve Muhammet Beşir."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor