İşte Trabzonspor’un Düşündüğü İsim!

Bordo – Mavililerin Rönesans Ted Kolejliler’e mağlup olduğu maçta ilk yarıda oyundan alındıktan sonra direk soyunma odasına giden ikinci yarıda forma giymeyen tecrübeli oyun kurucunun yerine transfer yapılacağı öne sürüldü.   Yabancı basında yer alan habe

İşte Trabzonspor’un Düşündüğü İsim!
Bordo – Mavililerin Rönesans Ted Kolejliler’e mağlup olduğu maçta ilk yarıda oyundan alındıktan sonra direk soyunma odasına giden ikinci yarıda forma giymeyen tecrübeli oyun kurucunun yerine transfer yapılacağı öne sürüldü.
 
Yabancı basında yer alan haberlere göre Trabzonspor, Fransa’nın Nancy takımında oynayan Derwin Kitchen’i renklerine bağlamak için harekete geçti.
 
29 yaşındaki ve 1.93 m. boyundaki Kitchen’in Fransa’dan ayrılmaya sıcak baktığı belirtiliyor. ABD’li oyun kurucu daha önce Maccabi Rishon LeZion, Panathinaikos, Cedevita Zagreb ve Hapoel Jerusalem’de oynamıştı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor