İşte Trabzonspor’a menajerler tarafından önerilen oyuncu!

Haber61 TV canlı yayınında bomba gibi bir transfer görüşmesi gündeme geldi.

İşte Trabzonspor’a menajerler tarafından önerilen oyuncu!

HABER61 - SPOR SERVİSİ

Haber61 TV'de Tuncay Lakot'un sunduğu ve Hamdi Zivalıoğlu'nun konuk olarak katıldığı Spor Gündemi'nde yine gündeme bomba gibi düşecek bir transfer gelişmesi açıklandı.

Haber61 Genel Koordinatörü Tuncay Lakot, İsrailli sol bek Taleb Tawatha'nın menajerler tarafından Trabzonspor'a önerildiğini açıkladı.

TALEB TAWATHA KİMDİR?

Bedevi kökenli Arap-Müslüman bir ailenin evladı olarak İsrail'de dünyaya gelen Tawatha, 26 yaşındadır. 1,76 boyuna ve 81 kilo ağırlığında olan oyuncu sol ayağını kullanmaktadır.

Ağırlıkla oynadığı sol bek pozisyonunun yanı sıra, sol orta saha ve stoper pozisyonlarında da görev alabilmektedir. 

İsrail'in köklü kulüplerinden Maccabi Haifa takımının altyapısında futbola başlayan oyuncu, takımının 2010-11 yılında kazandığı şampiyonlukta büyük pay sahibidir. Söz konusu sezonda 1 gol 5 asistlik performansı ile öne çıkan oyuncu aynı zamanda 'Yılın En İyi Genç Yeteneği' ünvanını kazanmıştır. 2016 yılında 1,2 Milyon Euro bedelle Almanya'nın Eintrach Frankurt takımına transfer olmuştur. Takımı ile 30 Haziran'da sözleşmesi sona erecek oyuncunun serbest kalması bekleniyor. Kariyerinde 3 kupa kazanan oyuncunun Transfermarkt değeri 1 Milyon Euro'dur.

İsrail'in bütün alt yaş kategorilerinde forma giyen oyuncu, A Takımının formasını 16 kez terletmiştir. 

Frankurt ile geçen sezon yalnızca 3 karşılaşmaya çıkabilen oyuncu, sakatlığı sebebiyle bir sezonda 12 kez maç kaçırmıştır. Bu sezon 5 Milyon Euro değere sahip Hollandalı Willems'i kesemeyen oyuncu toplamda takımı ile 40 müsabakaya çıkmıştır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Trabzonspor