İşte Sturridge transferinin perde arkası! Ağaoğlu açıkladı!

Trabzonspor’un gündemi sarsan Sturridge transferinin perde arkasında yaşananları Başkan Ahmet Ağaoğlu açıkladı.

İşte Sturridge transferinin perde arkası! Ağaoğlu açıkladı!

Haber61 - Spor Servisi

Trabzonspor Başkanı Ahmet Ağaoğlu Sturridge transferinin perde arkasını anlattı. Türkiye üzerindeki algının kırılması için de önemli bir transfer olduğunu belirten Ağaoğlu “Sturridge’nin kız arkadaşı bile bu algıyı kırmamız gerektiğini söyledi” ifadelerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu yaşananları şöyşe anlattı “Görüşmelerin büyük bölümünde Sertaç bey vardı. Zaman zaman Mehmet Yiğit Alp, Erdoğan bey vardı. Zaman zaman da ben devreye girdim. Ekonomik olarak farklılıklar vardı. Ailenin Trabzon konusunda bilgisi yoktu. Bir spor müsabakasına bir transfer gözüyle bakarsak doğru bakış açısı olmaz. İngiltere’de ve bazı Avrupa ülkelerinde Türkiye ile alakalı yürütülen algı operasyonu var. Seyahat etmeyin uyarılar vardı. Bası bazın organları bilinçli olarak algı yapıyorlardı. Uzamasında bu faktörlerin etken olduğunu düşünüyorum. Bir futbolcunun İngiltere’den Trabzonspor’a transfer olarak bakmamak lazım. İngiletre, Sturridge’nin ve Trabzonspor’un üstünde. Devlet görevlilerine ve benzer kurumlara şunu sorarlar. Öyle dendiniz ama adam gitti. Orada oynuyor. Turist olarak gelmedi. Bu algının ortadan kalkması için çok önemli. Trabzonspor’un ismi ne kadar ön plana çıktı. Buna bakmak lazım. Reklam karşılığı değeri vardır çıkan haberleri. Bağımsız uluslararası kuruluşlara baksınlar bakalım ne çıkacak Trabzonspor’un ve Türkiye’nin ismini ne kadar para verseydiniz ne kadar gündemde tutabilirdiniz. Bunlar önemli faktörler. Ters algı operasyonları yüzünden bir takım sıkıntılar yaşadık ama yoğun çaba sarfettiler. Ben de katıldım. Yoğun bir gündü. Uğraştık. Oyuncudan kaynaklanan bir şey değil. Avukatların her biri bir tarafta . Ekle çıkar. Uzun sürdü. Kız arkadaşı çok net ifade etti. Bu algıyı kırmanız lazım dedi. Onlar Trabzon’da zaman geçirdiler.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Trabzonspor